Bireysel ve Grup Çalışma Odaları

• Kütüphanemizde 5 adet grup çalışma odası ve 6 adet bireysel çalışma odası bulunmaktadır.
  • Bireysel çalışma odaları 2 saat süre ile 1 kişi tarafından kullanılabilmektedir.
  • Grup çalışma odaları 2 saat süreyle minimum 2 kişi olmak kaydı ile kullanılabilmektedir.
  • Rezervasyonlar 2 saatlik dilimler halinde yapılır. Bir kullanıcı günlük en fazla 2 saat rezervasyon yapabilir.
  • Kullanıcı aynı saat içinde iki farklı oda için rezervasyon yapamaz.
  • Rezervasyonu yapılan odalarda uzatma/yenileme yapılmaz.
  • Odalar en fazla 6 gün sonrası için rezerv edilebilir. Rezervasyon işlemi uzaktan, kütüphane hesabı ile gerçekleştirilmektedir.
  • Rezervasyon yapılan oda için giriş, rezervasyon saatinden 10 dk önce başlamaktadır.
  • Rezerve edilen odaya başlangıç saatinden 15 dk. içinde QR kodu okutularak giriş yapılmalıdır. 15 dk. içinde QR kod okutularak giriş yapılmayan rezervasyonlar otomatik olarak düşer ve oda boşa çıkar.
  • Rezervasyon işleminin nasıl yapılacağına dair bilgi için kılavuzu inceleyebilirsiniz.
  • Rezervasyon yapmak için tıklayınız.